Za ulazak na sajt kliknite ispod
Željko Mitrović sada konačno otvorio vrata svog doma: Ono što mu se nalazi u WC-u nema ni u Holivudu! ZAR JE ovo moguće (FOTO) – Apotekica

Željko Mitrović sada konačno otvorio vrata svog doma: Ono što mu se nalazi u WC-u nema ni u Holivudu! ZAR JE ovo moguće (FOTO)

Svaka osoba zna da je Željko Mitrović jedan od najmoćnijih ali i najuticajnijih ljudi u Srbiji ali i na cijelom Balkanu. On je slavu uspio da stekne sa svojom TV kućom i svojim emisijama koje su skoro pa uvijek unikatne.

Njegovo dobro poznata koorporacija Pink je jedna od najgledanijih TV kanela u cijelom regionu ali i šire. Program mu je uvijek raznovrstan i drugačiji ali i poznat je po rijaliti programima koji je pokrenuo sa svojim brendom i koji je poznat i gleda se u cijeloj Evropi. Poznato je da ima gledaoce i na drugim kontinentima. Sve mu ovo u velikoj mjeri donosi veliko bogastvo ali i jako veliki luksuz u kojem uživa i on i njegova porodica.

U današnjem tekstu mi vam govorimo o tome kako izgleda njegov dom a sigurno ste se svi vi pitali. Željko Mitrović je jedan jako bogat čovjek i svaki njegov korak se prati. On jako rijetko govori o svom privatnom ćivotu ali ovaj put Pink televizija je odlučila da progovori o njegovoj privatnosti. Sa putovanje se vratio u Beograd i uspjeli su slikati njegova tri psa. Njegova dnevna je slikana, bila je ukražena u sivo bijelim detaljima.

Ovo su moje tri djevojčice! Ovo je Maza, Mina i Miksi i sve su bile sretne kada su me vidjele na vratima kuće.

Željko Mitrović je poznat kao osnivač i kao vlasnik Pink Televizije i produkcije poznate City Records. Mnogi govore kako je uspio da napravi nešto što s ene viša često! On je rođen u Beogradu 1967.godinee.