Za ulazak na sajt kliknite ispod
Zar je moguće da se ovo dešava? Stiže nam ledeni talas! Temperature padaju do -20! Ovdje će u regionu da bude najgore! – Apotekica

Zar je moguće da se ovo dešava? Stiže nam ledeni talas! Temperature padaju do -20! Ovdje će u regionu da bude najgore!

Svi znamo da je ova godina po dosta nekim stvarima sasvim drugačija i ne baš dobra godina. Svjedoci smo kako mjeseci koji su bili iza nas, dok je bila zima kalendarski su bili dosta toplij nego kakvi bi u stvari trebali da budu. Decembar, januar je bio dosta topliji nego što bi trebao da bude. Djeca nisu ni vidjela snijeg koji su toliko željeli da vide.

Svi stariji građani ne pamte ovakvo vrijeme. Mnogo od nas i voli kada je jako lijepo ali sada je snijeg stigao nam u martu. Inofrmacija koje smo dobili su sada jako loše. Dolazi nam sada ledeni talas i stiže nam jako velika zima.

Jako je poznato sada da su nam meteorolozi rekli kako će sada na Balkanu da dođe do jako velikih promjena. Mjesec mart i april koji je pred nama će da bude dosta hladniji i dosta promjenljiv. Ovih dana svi možemo da vidimo kako nam je stigao snijeg i jako hladno vrijeme. Ali ovo nije naravno sve. Sada nam stiže još hladnije vrijeme i temperature do nevjerovatnih – 20 stepeni. Svi smo sada u panici radi ovog virusa koji vlada. I sada nam je svima naravno najmanji problem ova hladnoća koja stiže. Možemo reći da je ovo bolje jer će ljudi da samovoljno da naprave izolaciju i da provode dane u kući.

Da li vas plaši ova promjena temperatura? Da li ste poželjeli prava godišnja doba? Svi bi voljeli da ovo sve prođe u svijetu, da ova pandemija stane i da temperature porastu kako bi mogli da uživamo u lijepom i sunčanom vremenu koji treba da stigne kalendarski.