Za ovo sigurno do sada niste znali: Ova poznata pjevačica, je unuka najpoznatije proročnice Baba Vange! – Apotekica

Za ovo sigurno do sada niste znali: Ova poznata pjevačica, je unuka najpoznatije proročnice Baba Vange!

Iako se ona sa muzičke scene povukla u vrijeme kada je bila na samom vrhuncu popularnosti. Danijela Vranić je uničila puno toga po čemu publika i danas to sve pamti. Dalje živi za pjesmu i mnogo prijatelji njeni kažu da sprema neku novu. Ona je naime već dugo godina van estrade.

Ona je više puta o tome govorilo kako se o njoj samo nagađalo nego što se uopšte znalo ali podatak da je ona unuka čuvene proročnice Baba Vanga samo neki znaju.

Žena koja je postala jako poznata po svojim sposobnostima je tetka Danijelinom ocu. Pjevačica je za medije rekla po čemu nju pamte i kako se doživljava slava koju od proročice ima.

“Ona je mogla da predvidi ako će se desiti neke radikalne stvari ali mi je nismo nikako doživljavali na taj način. Tada je stalno pitao da mi kaže da li je baba rekla nešto za nas a on nam je u šali uvijek govorio da ćemo sestra i ja da budemo jako sretne. I jesmo sretne. Tada je uvijek pobijao sve što je baka govorila i nije joj vjerovato. Danijela je skoro kupila stan u Beogradu na vodi.

Iako je poznata proročica nije rođena baka, od nje je naslijedla neku intuiciju.

Ja sam prije mogla da osjetim neke stvari. Ja imam jaku intuiciju, toliko jaku da moje drugarice se jako začude kada to čuju i vide koiko je to izraženo. To mi mnogo znači u ovom poslu jer uvijek se pitam da li će da bude uredu ili ne,