Za nju svi smatraju da je jedna od najatraktivnih pjevačica: Pogledajte kako je prije izgledala! Sigurno je nećete prepoznati! – Apotekica

Za nju svi smatraju da je jedna od najatraktivnih pjevačica: Pogledajte kako je prije izgledala! Sigurno je nećete prepoznati!

Naime ovdje se radi o jednoj jako atraktivnoj i zgodnoj mladoj dami koja je uspjela da izgradi prije svega dobru karijeru i može se reći na najbolji način. Neke stvari koje su joj se sada dešavalo nije htjela da priča o tome, te je krila jer je bila njena intima.

Naime ovdje se radi o pjevačici Tei Tairović koja je jako zgodna i prije svega atraktivna djevojka koja je uspjela da izgradi puno toga u svom životu i na pravi način onaka kako ona želi da uradi.

Naime ona je odlučila da podijeli sliku na kojoj se može vidjeti kako ona izgleda dok je bila mlada djevojčica i kada je bila jako malena. Mnogi su se raznježili na ovu fotografiju.

Ona je odmah u takmičenju privukla na sebe jako veliku pažnju i priznala je da neke stvari koje su joj desile nije baš očekivala i nije mogla da vjeruje da se ovako moglo dešavati.

Naime, Tea Tairović je odlučila svima da pokaže kako je izgledala kada je bila jako mlada i kako danas izgleda.

Svi koji je znaju i prate njen rad, znaju da je Tea Tairović uspjela puno toga da uradi i to na pravi način. Ona se izborila sa svim silama koje su joj se našle na putu i napravila sebi put.

Ona danas ostavlja bez daha. Sa svojim fizičkim izgledom, plesom i šarmom koju ima. Bori se i pravi svoj zvjezdani put.