Za ulazak na sajt kliknite ispod
Za nju su govorili da je ženski ACA Lukas i najljepša Srpska pjevačica je bila! Nakon toga ušla je u sektu i sada je promijenila ime! EVO šta se sa njom danas dešava! – Apotekica

Za nju su govorili da je ženski ACA Lukas i najljepša Srpska pjevačica je bila! Nakon toga ušla je u sektu i sada je promijenila ime! EVO šta se sa njom danas dešava!

Svi oni koji prate inače muziku devedesetih godina prošlog vijeka znaju da je na našim područjima pogotov kada se pogleda Srbija zastupljen je turbo folk muzika pa je jedna od tih poznatih muzičkog pravca je bila pjevačica Marina Živković. Ona je još 1995. godine sa Venesom Šoškić pjevala je duet Plavi haus i tako je tada krenuo njen put ka samom vrhu estrade, a njena tada popularnost je rasla jako brzo. Ona je skoro dobila i nadimak po kojem su je svi znali a to je nadima ženski “Aca Lukas” a nema kafane ni ti kluba ili nekog splava gdje ona nije bla ili pjevala a njena jako poznata pjesma jeste “Ne idi od mene” Lavica ” Hocu sa tobom sinove” REci, reci da,”

Sa početkom novog stoljeća je krenulo i da pada njena popularnost te je u tom periodu ona snimila još nekoliko pjesama a snimila je zadnju pjesmu 2006.godine. Nakon toga je prekinula karijeru te je promijenila i vjeru te je napustila pravosljalje pa je i postala dio sekte. Danas je ona takozvani bijeli mag i iscjelitelj je te je u medjim arekla da nema nikakve agencije da sa svojim moćima koje posjeduje pomaže svojim najbližim te je ona samo provodnik sile koja se kako ona kaže nalazi svuda oko nas.

Marina je sa prelaskom u Hare Krišnu tada promijenila i ime te je njeno ime sada Maha Matra. Mnogi su ostali sada u čudu kada su saznali da se život ove pjevačice promijenio i ona je sama rekla kako je sada jako sretna sa svojim izborom te da joj ništa od prošlog života nije nedostajalo.