Za ulazak na sajt kliknite ispod
Vučić se jutros oglasio sa jako potresnom porukom: Ovo je slika koju je on objavio a koja je rasplakala region! (FOTO) – Apotekica

Vučić se jutros oglasio sa jako potresnom porukom: Ovo je slika koju je on objavio a koja je rasplakala region! (FOTO)

Svi mi već dugo vremena smo upoznati sa jednom jako aktuelnom temom o kojoj se govori nekoliko sedmica a koja je počela još prije par mjeseci. Nije toliko bilo aktuelno kod nas jer nije bila prisutna. Naime koronavirus je sada glavna tema o kojoj priča cijeli svijet.

Ovo je virus koji je najprije započeo u Kini, tačnije u gradu Wuhanu. Nakon njega jako brzo se počeo širit po cijelom svijetu, po Aziji, stigao je do Amerike ali i Evroope.

U Evropi trenutno najgore je u Italiji i sada je cijela država naime u karantenu. Pored toga što je situacija jako alarmanta u Italiji, jako je teško i u Španiji gdje iz dana u dan raste broj oboljelih.

Ali što se tiče Balkanskih zemalja sitaucija je najozbiljnija u Srbiji i oni pokušavaju na sve moguće načine da se riješte ovog virusa kako bi pomogli svojoj zemlji.

Kada se spominju Balkanske zemlje i region najgora i najozbiljnija situacija jeste u Srbiji i oni se sada bore na sve načine da se riješe ovog virusa kako bi mogli da pomognu svojoj zemlji. Oni su uradili sve što je u njihovoj moći. Sve bolnice u cijeloj državi su sada u pripravnosti, građani su izolaciji, policijski sat od pet sati naveče počinje a od petka od 17 sati pa sve do ponedeljka u 5 ujutro građani ne mogu da izađu iz svojih domova jer će u Srbiji da vlada totalna izolacija od 24 sata.

Tako je između ostalog ujutro osvanula slika predsjednika Srbija, Aleksandra Vučića koja je sve iznenadila gdje je on sa emotivnom porukom se sada zahvalio cijeloj Srbiji a pogotovo zdrastvenih radnicima na tome kako štite i liječe sve.