Za ulazak na sajt kliknite ispod
Vučić kao tinejdžer: Jelena Karleuša ga očarala i oborila na pod! “Ne da ja ne bi sa njom, nego ona ne bi samnom.” OVO je njena reakcija – Apotekica

Vučić kao tinejdžer: Jelena Karleuša ga očarala i oborila na pod! “Ne da ja ne bi sa njom, nego ona ne bi samnom.” OVO je njena reakcija

Za Jelenu Karleuše se kaže da je jedna od jako zgodnih žena na našoj javnoj sceni i ona svojim stasom privlači jako veliki broj muškaraca pa se mora priznati da njen suprug, fudbaler Tošić zaista pravi sretnik i njemu se dive svi muškarci. Čini se kako je i Aleksandar Vučić nekada tako isto mislio, dok je gostovao sa pjevačicom Jelenom Karleušom u emisijama. Vučić je svašta tada govorio za Jelenu ali se čini da ni ona nije bila ravnodušna na sve te riječi koje joj je on upućivao.

Oni su u mlađim danima jedno drugome dijelili komplimente jedno drugome a Vučić se pored nje znao da zacrveni kao dijete pa je jako često spuštao i glavu kao da se srami dok se smijao svaki put kada bi Jelena rekla lijepe riječi za njega. On je tada za Jelenu govorio kako je ona naša najveža zvijezda te kako je ona jako lijepa i zgodna dama pa joj je i jednom uručio buket cviječa pa su čak i jednom prilikom zaplesali. Jelena je za njega govorila kako je on jako dobar političar to jeste estradni političar i ona ga zvala tada tako. Na pitanje da li bi Vučić nekada snimio duet sa Jelenom on je rekao: Ne da je ne bi snimio duet sa njom nego ona ne bi htjela to samnom to niko ne bi htio ni da sluša.” Ovakve scene su jako neobične jer znamo da oni nisu u dobrim odnosima.

Da li se ona htjela prisjetit starih dana ili je htjela da podsjeti samog Vučića na sve njegove riječi ali je Jelena odlučila da na STORY na Instagramu stavi neke momente iz emisija i da možda obnove staro prijateljstvo.