Za ulazak na sajt kliknite ispod
Voditelj Zadruge teško bolestan, a sada je dobio šokantnu vijesti: On je naslijedio 300 hiljada eura, a pogledajte zašto? – Apotekica

Voditelj Zadruge teško bolestan, a sada je dobio šokantnu vijesti: On je naslijedio 300 hiljada eura, a pogledajte zašto?

Svima je asda jako dobro poznato da su vjerni pratioci rijalitija Itekako veža za sve stanare koji se nalaze u kući i na imanju u Šimanovcima a svima je poznato da je sada nešto jako loše doživio i osjetio na svojoj koži i voditelj Milan Milošević.

Jedna bakica koja živi u Švicarskoj je došla do njegovog broja, pozvala ga i ostavila voditelja tada bez teksta kada je ovo rekla. Ona je rekla kako ga je jako zavoljela dok ga je gledala preko malih ekrana i osjetila s ekao da je porodica njena.

Inače ova baka ima 72 godine a njen muž je umro prije 10 godina i sama je sada, nema ona nikoga sada a jako se vezala za ovog voditelja kojeg svaki dan gleda. Neko vrijeme su se oni čuli a nakon toga mu je ona saopštila svoje namjere da želi da ga upozna i svoj stan u Sent Galenu da mu ostavi od 60 kvadrata koji košta preko 300.000 eura, rekao je jedan jako dobar izvor koji je blizak s Milanom.

Pomislio je Milan tada da se bakica šali, kada je shvatio da je situacija jako ozbiljna i da se ona nikako ne šali, rekao je da će se sastati kada se malo situacija oko korona virusa sada smiri i kada sve bude bolje.

Voditelj je rekao da ga ova bakica jako podsjeća na njegovu majku to jeste na njihovu cijelu životnu priču. Na neki način se sada zbližio sa njom jer j eona u njemu vidjela sina kojeg nema a on je obećao da će je posjetit.