Za ulazak na sajt kliknite ispod
Veliko proročanstvo Tarabića o kojem sada svi govore! Poslije korona nas čeka nešto puno gore! – Apotekica

Veliko proročanstvo Tarabića o kojem sada svi govore! Poslije korona nas čeka nešto puno gore!

Čuveno Kremansko proročanstvo koje dolazi iz Srbije iz 19.vijeka kada je tamošnji prota iz Kremne Zahrije Zaharić odlučio da bilježi svojih kumova vizije od Miloša i Mitra Tarabića. Oni su tada odmah fokus odlučili da prebace na sebe jer su pogodili tamo jako puno dešavanja u svijetu. Tadašnja Kneževina Srbija je imala jako puno i jako velike policijske dosije o tim proročanstvima ali i Krađorđevići i Obrenovići su veoma pažljivo tada shvatali šta je rečen i od kada je to zapisano a sve se to prepisivalo iz okoline Užica u Srbiji.

Priča se da su ta braća uspjela da vide i Hitlerov uspon, sovjetsku vlast koja se dešava u Rusiji, oba svjetska rata koja su pogodila Svijet pa čak i veliki broj inovacija na polju tehnologije. Ovi zapisi su primarni izvor informacija i nisu potpuno pa i sva druga ta proročanstva nemaju veliku autentičnost o kojoj se pisali i govorilo. Ona su korištena tada da bi se dešavali obračuni te je nejasno šta je sada mit a šta je tu prava istina.

Ovo je sada jako važno da se počne govoriti o njihovim potrebnim vizijama Trećeg svjetskog rata. Kako svjedoče sve te knjige i sve te publikacije , treći svjetski rat je trebao da bude tada sukob konunizma i zapada i do toga nije ni došlo. Neki od njihovih zapisa govore i pričaju o dalekoj budućnosti. Tu piše da će da se javi epidemija koja će da hara po cijelom svijetu, zloba ali i zavist i počet će tada da se javlja i mržnja. Tehnologija koja se javi neće služiti ljudskom napretku nego će da se povećaju sukobi.