Velika tuga u domu Nede Ukraden: Pjevačica jako slomljena, ne prestaje da plače! Oglasila se sada na Instagramu, svi fanovi joj pružaju podršku! – Apotekica

Velika tuga u domu Nede Ukraden: Pjevačica jako slomljena, ne prestaje da plače! Oglasila se sada na Instagramu, svi fanovi joj pružaju podršku!

Poznata, regionalna pjevačica Neda Ukraden do sada nikada nije krila to koliko je ona zaista vezana za svoju porodicu, kada joj je prije dvije godinje njena majka Anđa za koju je bila i previše vezana umrla, njoj je to to jako teško palo i dan danas nije prebolila.

Nakon toga pjevačica se prisjetila svoje pokojne majke ali i svog oca Dušana koji je prije 23 godine umro i jako puno je vremena prošlo od kako ne zna za očevu ljubav i toplu riječ. Ona je jako sjetna i tužna odlučila da podjeli objavu koju je posvetila svojoj porodici na Instagram nalogu.

Ovih dana, prije dvije godine majka Anđa i prije 23 godine moj otac Dušan su otišli zauvijek na svoj vječni počinak. Iz mog srca i naših srca nikada. U miru svi počivajte, hvala vam za svu ljubav koju ste mi dali i meni mojoj Jeleni, rekla je tada pjevačica a njeni pratioci su joj tada pružili potrebnu podršku i svo vrijeme bili uz nju da bi se ona lakše i bolje osjećala.

U prilog vam stavljate da vidite o čemu se zaista tu radi, pa i sami pogledajte kako ih se pjevačica sjetila i kako su joj pružili njeni fanovi podršku.

Neda Ukraden je pjevačica folk muzike. Najveći dio svog djetinjstva ona je provela u Hrvatskoj ali i u Bosni i Hercegovini. Poslije rata koji je bio ona je počela da radi po Hrvatskoj ali pomalo i po Srbiji.

Neda je pravni fakultet završila u Sarajevu, a Filozofski, smjer engleski jezik i književnosti. Pored toga ona je završila i muzičku školu i završila je onda solo pojevanje.