Za ulazak na sajt kliknite ispod
Velika tuga: Cijela porodica u šoku! Žalost u domu Lepe Brene! Nažalost napustio nas je, velika praznina će da ostane! – Apotekica

Velika tuga: Cijela porodica u šoku! Žalost u domu Lepe Brene! Nažalost napustio nas je, velika praznina će da ostane!

Lepa Brena je jedna od naših regionalnih i najboljih i legendarnih pjevačica na svim našim prostorima. Svi znaju da je ona najveću populanost uspjela da dostigne dok je pjevala sa grupom Slatki Greh. Ona je započela svoju karijeru tada. Svi se tada nju sjećaju iz tog perioda a nema ko nije tada znao za nju i za sve što je ona uspjela da dostigne tada. Nikada nikome neće biti jasno zašto je ova grupa se raspala! Svima je sada poznatano da je nadimak po imenu MIJA bio glavni osnovac tog benda, Njegovo ime je Branislav Mijatović i on je umro prije par dana i tada ostavio jako veliku prazninu.

Kako su prenijeli svi mediji, on se jako dugo vremena kao lav borio sa jako teškom i opakom bolesti i nažalost nije uspio izaći kao pobjednik iz ove bolesti. Lepa Brena je sada u jako velikoh tugi i povodom ove vijesti ona se nije oglašavala ali je uradila nešto što je zaintegriralo cijelu pažnju. Naime Lepa Brena nije dugo spominjala Slatki Greh i nije ništa objavljivala na tu temu a ovaj put je objaavila pjesmu i sliku na svojim društvenim mrežama koja je rekla puno toga! NEKA MU JE LAKA ZEMLJA! Falit će svima i na regionalnoj javnoj sceni će da ostane jako velika praznina.

Lepa Brena je bila prva i jedina pjevačica Slatkog Greha. Kada se pojavila, bila je na meti osuda a to nju nije osporilo i ona se borila da ostane na sceni. Nakon toga ona je postala jako poznata, jer je prva donijela neke pravce koji će kasnije da budu normalni a tada su bili jedna vrsta provokacije.