Za ulazak na sajt kliknite ispod
Velika porodična drama se desila: Kojić napao Severinu, sada je definitivno kraj! “OLJA I KEBA su uništili naš brak.” – Apotekica

Velika porodična drama se desila: Kojić napao Severinu, sada je definitivno kraj! “OLJA I KEBA su uništili naš brak.”

Život Severine, koja je još uvijek zakonita Kojić je u zadnje vrijeme i nije baš nekako ispunjen dobrim i divnim vijestima. Ona se našla na meti svih ljudi u zadnjih nekoliko mjeseci. Prvo su problemi počeli sa njenim bivšim suprugom, a sada ima probleme i sa sadašnjim kako navode mediji i kako navode bliski izvori. Čini se da su Igor i Severina još uvijek u braku što se tiče papira. Ona se prvo vratila u Hrvatsku pa su se oni i posvađali putem društvenih mreža.

Severina je sa Kojićem imala jako dobar odnos na početku, to jeste kada se pogleda šta su i kako su oni ovo iznijeli sve u javnosti ali čini se da se situacija promijenila i da je sve krenulo niz brdo i po zlu. Prvo je došlo do nekih razmirica dok je ona bila sa njim u Beogradu pa se tako navodi da je ona došla u okršaj i sa svojom svekrom koji joj je tada davao novac da bi ona isplatila sve za šta je teretio bivši suprug. Kada je Keba vidio da je Severina u boljem stanju tražio je novac i rekao je da ona treba sama da plaća kazne. Severinu je to pogodilo jer i sama je rekla kako su taj novac zaradili pomoću nje.

Nakon toga je ona odlučila da ode od nje a Igor se trudio da je odgovori od toga zadnjim postom koji je stavi na društvene mreže ali samo tako je napravio problem. Iako je na početku mislio da Severina nije lajkala tu objavu budne oči su ulovile komentar Severinin prije nego li je obrisan : Ovdje su glavni Olja i Dragan. Molim te izdvoji me od ovoga.” Nakon toga su se otpratili te sada ostaje da vidimo da li će da dođe do razvoda u narednom periodu.