Za ulazak na sajt kliknite ispod
Večeras se ovaj ZADRUGAR vraća u Bijelu kuću: Više ništa neće biti isto ! KADA je Luna i Anabela ugledaju, bježat će glavom bez obzira! – Apotekica

Večeras se ovaj ZADRUGAR vraća u Bijelu kuću: Više ništa neće biti isto ! KADA je Luna i Anabela ugledaju, bježat će glavom bez obzira!

Nakon ovoga više ništa neće biti isto! Kada mislimo da smo sve vidjeli u rijalitiju jednostavno dese se stvari koje sve promijene i koje šokiraju sve sa izjavom i nekim činom!

Maja Marinković je sada odlučila i insistirala da treba da ide na poligrafsko ispitivanje kako bi ona putem toga dokazala svoju iskrenost i to u odnosu koji se sada dešava sa oženjenim, samoprozvanim Markom Janjuševićem Janjušem.

Zadrugarka je tokom poslijepodneva ona napustila Bijelu Kuću kako bi ona obavila to potrebno poligrafsko testiranje, pa će kada se ona vrati u Bijelu kuću u Zadrugu dok se napravi testiranje odgovora, svi detalji kod njenog zamršenog “druženja i flertovanja” sa oženjenim Janjušem. Ona je svo vrijeme govorila kako su oni bili intimni, kako su se ljubili a on je svo vrijeme govorio da je to laž i da tu ima samo 20 posto istine.

Ona je bila izrevoltirana tim izjavama i htjela da je da kaže istinu i da svi počnu da joj vjeruju jer je do sada ona okarakterisana kao djevojka koja govori istinu.

Nama sada ostaje da vidimo ko se u svemu ovome zaigrao i ko je ovdje govorio istinu! Nama sada ostaje da vidimo, i da znaamo ko je iskren bio a ko je lagao i varao! Situacija je bila jako čudna! Najgora stvar je ta jer je Janjuš oženjen i ima dijete a Maja je slobodna, ali opet ne moze se ovo opravdati što je uradila.