Za ulazak na sajt kliknite ispod
Učesnici rijalitija u šoku! Strašni krikovi odzvanjali vilom! Evo šta se desilo? Hitna pomoć odmah bila tu – Apotekica

Učesnici rijalitija u šoku! Strašni krikovi odzvanjali vilom! Evo šta se desilo? Hitna pomoć odmah bila tu

Vrlo je poznato sada svima zašto su svi rijaliti programi toliko gledani, zato jer je puno drame, svađe, intimnih odnosa kao i svega onoga što javnost voli da gleda. Sve to pokazuje kakva je situacija u našem društvo i kakve su vrijednosti sada prihvatljive i primjenuju se. Čak i kada vidimo neku svađu kao i udarce u svim smjerovima tada su ocjene na vrhuncu kao i gledanosti. Tako se sinoć desilo kasno ja regionalnoj televiziji, a svi oni koji nisu vidjeli šta se desilo, mogu da pogledaju danas u ovom članku koji smo spremili za sve vas.

Sve se to dešava u Parovima, gdje su oni izveli jedan jako čudan performans i to se sve desilo pod vodstvom Ivana Suvačerevića i to sve u sklopu projekta koji nazivaju “Preživljavanje” Naime on se borio jako puno nad skrbništvom nad djetetom a Milan Radosavljević Mili je igrao opasnog kriminalca sa slomljenim nosem. On je to toliko dobro glumio da je stavio i kečap na nos kao da je imao tešku prometnu nesreću a ne da je dobio pesnicu u nos.

Svi oni koji su se uključili u tu polovicu predstave bili su u velikom šoku i nisu mogli da vjeruju šta gledaju. Jer su oni napravili situaciju da je jako alarmantna i doista je sve tako izgledalo kao da se odvija jako velika i žestoka svađa. Najteže od sudionika kojima nije bilo dobro jeste mIlojko. Kko se priča zakuhalo, u beogradskim podzemljim,a vodeći ljudi cijelog tog projektu su pozvali Kristijana Golubovića te mu dali iznos od 300.000 eura samo da bude u njihovom projektu. Sada ćemo da vidimo kojeg će svog poslodavca da izda Kristijan Golubović, jer su mu obje kuće jako dobri prijatelji.