Za ulazak na sajt kliknite ispod
U Zadruzi se desio najodvratniji prizor! Ovo je ona uradila dok se presvlačila! FUJ!! – Apotekica

U Zadruzi se desio najodvratniji prizor! Ovo je ona uradila dok se presvlačila! FUJ!!

Kada mi pomislimo na bilo koji rijaliti na Zadrugu ili na Parove odmah pomislimo na neke gadosti koje do sada nismo imali priliku da vidimo,ali nekada odmah pomisle da kada se sjete tih rijalitija ništa što se tu vidi ne može ih iznenaditi. A onda se pojavila situacija jedne učesnice rijaliti programa Zadruga, Maja je pokazala nešto što se nigdje na ovom svijetu nije moglo vidjeti i mnogi su mislili da ni jedna žena to ne bi uradila ni ti bi joj palo napamet.

Naime, Maja je ležarno otišla u garderober i odlučila je da promijeni uložak zajedno sa ostalim stvarima koje je ona zamijenila na sebi. Iako je ona znala da je to mjesto u kojem ima jako puno kamera i da se svaki korak prati. Drugi učesnici su se jako žalili kao se mušice javljaju u garderobi i da jako smrdi a niko nije znao zašto i šta se tu dešava. Naime., ono što je sve zgrozilo jeste da svoje uloške ostavlja tamo nakon što ih upotrijebi i ovo je jako gadno na samu pomisao.

Ono što je sve iznenadilo jeste da se ona ponašala kao da u kući ne pstoji ni ti jedna kamera i kao da je ona sama u toj kući. Ona nije obraćala pažnju na to šta se dešava te je sve opušteno radila. Iako svi govore da se svaki njihov korak prati to nju nije nimalo zanimalo. Da li ovakve stvari radi i u svom privatnom životu mnogi se pitaju? Ovo je jednostavno navika koju je ona sigurno usvojila i naučila.