Za ulazak na sajt kliknite ispod
U Zadruzi je nastalo pravo rasulo i haus: Program je prekinut! Učesnica nastradala,jauci i plač se širilo po Zadruzi – Apotekica

U Zadruzi je nastalo pravo rasulo i haus: Program je prekinut! Učesnica nastradala,jauci i plač se širilo po Zadruzi

“Svi mi se možemo sada složiti da je Zadruga jedna od najgledanijih i najpopularnijih foramta na svim našim prostorima. U njenoj sezoni ove godine se dešavalo jako puno čudnih i neobičnih situacija. Sve te situacije su rezultirale sve većom gledanošću ali i sve večim brojem gledaoca koji su postali toliko ovisni o ovom formatu da su morali da gledaju ga svakodnevno. Postoje čak i neki ljudi koji su 24 sata dnevno pratili Zadrugu kako bi spriječili da ne propust neke lijepe stvari koje su se dešavale u rijalitiju ali i razne svađe i skandale.

Svakim novim danom se postavlja pitanje da li će moći produkcija da nadmaši sebe i svoje nove detelje i učini ovu novu sezonu još boljom i još više zanimljivijom s obzirom na veći ali i bolji izbor kandidata.

U prvoj i dalje jako poznatom sezoni Zadruge, napravila je jako veliki bum u svijetu šoubiza i gledateljstva jer su tada gledatelji mogli da vide sve ljubavne kretanje u kojima je bio uključen Slobodan Radanović, Kija Kockar i Luna Đogani. Ni u drugoj sezoni uzbuđenje nije nedostajalo ali desio se i jedan incident koji je produkcija tada odlučila da prestane emitirati jer je bila situacija jako neugodna.

Desilo se da su se svi učesnici vratili iz kupovine i tada je nastao pravi haus. Nadežda Biljić je bila jako ljuta jer je vidjela SU JOJ nestale cigarete koje je kupila i to je jako zabrinulo i uzrujalo, Nakon toga je došlo do velikog sukoba između MC Damira i Darije Stevića. Darija se jako najutila jer nije dobila namirnice koje je željele pa je fizički napala MC Damira jer je bila uvjerena da je on ukrao sav novac. To je potvrdilo da je stvarnost bila jako ozbiljna i da je nastala velika svađa i buka.