Za ulazak na sajt kliknite ispod
U 16 sati se očekuje velika eksplozija: Upozorenje za sve vas, da ostanete u domu jer nas čeka sve veliki HAUS – Apotekica

U 16 sati se očekuje velika eksplozija: Upozorenje za sve vas, da ostanete u domu jer nas čeka sve veliki HAUS

Svjedoci smo sada da vidimo kako se vrijeme mijenja. Kako je sve sada drugačije, jer 7 dana sunca a 7 dana su kiše koje ne prestaju i koje stvaraju probleme svima. Svi znaju kako se prije par godina desio veliki problem nakon što je u mjesecu maju nastale poplave koje su svima bile veliki problemi, kako u Bosni i Hercegovini tako i u Srbiji.

Do sada smo imali prilike da vidimo kako se ove godine kao i predhodnih godina vrijeme jako mijenja i da je jako varljivo vrijeme, kao što i sami znate. Uzet ćemo za primjer sada zadnju zimu koja je iza nas, snijeg skoro da nije ni bilo, pa su mnogi sada očekivali da snijeg pada ali možemo da vidimo da snijega još uvijek.

Kako su rekli neki stručnjaci ovo je sad nemoguće jer nam sada planeti prijeti globalno zatopljenje i temperature će da budu jako visoke. Zadnjih dana je vrijeme jako varljivo, kiša, pa sunce i sve se to smjenuje a sada su nas upozorili da možemo očekivati jako velike pljuskove koji će da bude nekontrolisani a mnogi govore kako će da bude eksplozija voda.

Sada mi vam savjetujemo kako je bolje da ukoliko imate neke obaveze da otkažete i da ostanite kod svoje kuće. Temperatura će da bude ovih dana od 2 stepena do 28 stepeni svaki dan dok će ujutro da bude dosta svježije, a temperatura će da se kreće od šest stepeni pa sve do osam stepeni.