Za ulazak na sajt kliknite ispod
Takmičar Zvezde Granda i njegov talenat pao u drugi plan radi djevojke koja je bila u bekstejdžu: Svi su se pitali ko je ona a sada se sve zna! – Apotekica

Takmičar Zvezde Granda i njegov talenat pao u drugi plan radi djevojke koja je bila u bekstejdžu: Svi su se pitali ko je ona a sada se sve zna!

Mladi takmičar Zvezde Granda Boban Lazić kojem je naime mentor Đorđe David je prošao dalje u takmičenje ali svi su pored njega i njegovog pjevanja primjećena bila je djevojka koja je svo vrijeme njemu bila podrška u bekstejdžu i koja ga je svo vrijeme bodrila.

Tu su se pojavile tri djevojke, a Popović je tada zahtjevao da pogode koja je to njegova djevojka, radi toga se najviše obradovao Bosanac koji je jako sretno uzviknuo “Oho, čim je ugledao izbačene i previše grudi u žutom topu bez srama.

Ispostavilo se da je djevojka naime bila takmičara u sredini, a ova atraktivna djevojka koja je na sebi imala samo top je njena sestra.

“Ovo je djevojka njegove djevojke sestra blizankinja. Ovo su njegove prijateljice iz mjesta odakle dolaze iz Borče.”- rekao je tada Voja Nedeljković kako bi žiriju objasnio.

“Da li je zaista moguće da u Borči rastu inače takve djevojke? -rekao je Sapa kroz smijeg a onda je Karleuša počela da komentariše takmičara jer su svi radi njih tu.

“Ti se meni zaista jako sviđaš. Meni se čak i to da ne bi rekla kao konj ali nekako drugačije, glasnije pjevanje jako dopada. Vidim da ima tu jako puno energije i borbe. Ja sam procijenila to tako. Ono što je bitno jeste da pronađeš mjeru na sceni koja se dešava a ti se sada tu pronalaziš. Ti više ne možeš da vičeš nego ćeš sada lijepo da doguraš i jako lijepo izgledaš te se bori.” – rekla je Karleuša.