Za ulazak na sajt kliknite ispod
Tačno u 9:10 Vučić je objavio važnu vijest koja će sve promijeniti! Evo o čemu se radi! SVI PROČITAJTE. Ništa više nije isto… – Apotekica

Tačno u 9:10 Vučić je objavio važnu vijest koja će sve promijeniti! Evo o čemu se radi! SVI PROČITAJTE. Ništa više nije isto…

Svi smo mi upoznati sa tim da je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić u zadnje vrijeme jako aktivan na društvenim mrežama, pogotov na Instagramu, gdje na profilu koji se zove “Budućnost Srbije” skoro pa svaki dan objavljuje jako važne vijesti kako iz poslovnog tako i privatnog života. Pored toga svega on je jako aktivan i na Twiteru koji nije toliko poznat i popularan kod nas, ali svi govore kako mu je to ostala navika nakon što se studirao u Engleskoj.

Tako se rano jutros nešto poslije 9 sati desila i objavila jako važn vijest a to je da je prije 3 godine i to na današnji dan položio zakletvu i postao tada predsjednik Srbije. On je kratko tu sažeo šta danas radi i gdje je sada i šta je uspio da uradi za svoju zemlju, državu kao i za sve građane Srbije. Napisao je da je to zemlja bila u koju niko nije vjerovao a da je od kako je pod njegovim vodstvom sada ide korak prema Evropskoj Uniji.

POGLEDAJTE VIDEO O KOJEM VAM GOVORIMO:

Da vas podjsetimo, izboru su sada za nešto više od 10 dana a vjerujemo da će se desiti da on ponovo ostvari jako uvjerljivu pobjedu. Jednostavno sada se ne vidi ni ti jedan drugi kandidat koji bi se mogao uklopiti tu po bilo kojem osnovu. Šta vi mislite o Aleksandru Vučiću i njegovom djelovanjem?