Za ulazak na sajt kliknite ispod
Svi tuguju: Ljekari se sada bore svim silama za život pjevač narodne muzike! ZAKAZANA hitna operacija! – Apotekica

Svi tuguju: Ljekari se sada bore svim silama za život pjevač narodne muzike! ZAKAZANA hitna operacija!

Kao što sada svi sami znate, jako velike zvijezde sa naše estrade su postali sada glavna meta medija i to su sada naročito pjevači i pjevačice ali ne samo oni nego njihove cijele porodice. Neki od njih ne vole da budu u javnosti, ne vole da se pokazuju ni ti da pokazuju svoju porodicu javno i da svi o njima znaju. Svi ste mogli vidjeti kako mediji uvijek iznose veliki broj informacija te da su u sve upućeni i sve znaju. Mi se uvijek potrudimo da javnost zna prije svega šta se dešava u javnosti, u svijetu pogotov na našem regionu.

Naime u samom ovom naslovu ste mogli vidjeti da je u pitanju poznati pjevač narodne muzike te se ljekari sada bore svim silama da bi spasili njega i njegov život. Njemu se desilo to da ga je napala sada druga bolest nakon što se prije svega izliječio od prve bolesti. Imali ste priliku da pročitate nekoliko puta da je Bora Drljača imao velike zdrastvene probleme i da je njegov život već jednom bio zaista ugrožen i da su se ljekari borili. Naime on se dugo vremena borio prvo sa pritiskom ali i probleme sa srcem.

On je naime prolazio kroz jako težak vremenski period te je imao jako loš put prema operacijama i kao put izlječenja. Njegovu nalazi su bili jako loši te su mu rekli da treba da ide na još jednu operaciju. On je sada jako nervozan te je rekao da situacija sada sa pandemijom otežava situacijom. Nakon što je testiran na prijemu u bolnicu sada mora da se teže bori.