Za ulazak na sajt kliknite ispod
Svi tuguju: Bora jučer primljen u bolnicu! U javnosti se pojavile strašne vijesti! EVO ŠTA se desilo i radi čega je hospitaliziran – Apotekica

Svi tuguju: Bora jučer primljen u bolnicu! U javnosti se pojavile strašne vijesti! EVO ŠTA se desilo i radi čega je hospitaliziran

Mi jako dugo vremena nismo mogli da čujemo dosta toga novog o našem pjevaču kojeg svi na regionu znaju, Bori Drljači. On je pjevač koji je svima poznat po tome da ima šaljive pjesme i da ima dosta publike koja ga jako voli ina društvenim mrežama on sa svojim kolegom Erom Ojdanićom sada pravi pravi lom i uživa u tome.

Bora Drljača oduvijek ima jako čudne i smiješne duhovne ispade a nekada se može desiti da on pretjera ali se njemu to nikada ne uzima toliko za zlo. Prije par mjeseci se čulo da je pjevač Bora Drljača imao jako puno problema sa svojim zdravljem i da su se svi njegovi fanovi jako zabrinuli za njega i svi su mislili kako na vrijeme nije vodio o svom zdravlju.

Međutim prije par dana njegovo zdrastveno stanje se naglo pogoršalo te je ponovo morao da ode u bolnicu. Evo šta mu se desilo.

Naime na osnovu ovih detaljnijih informacija mi smo uspjeli da saznamo da njegov povišen pritisak mu je bio največi problem i radi toga je on u jako lošem stanju. Pored toga on je imao probleme i sa ishranom, slabo je jeo.

Tako jedno vrijeme nije mogao nikako da jede te je jeo samo posebnu hrani te je tada samo za par dana smršao 8 kilograma i popravio svoj izgled. Međutim i dan danas njegovo zdrastveno stanje je u jako lošem stanju! Da le će Bora da pobijedi ovo stanje i da se izbori nama ostaje sada da vidimo.