Za ulazak na sajt kliknite ispod
Sve se vidi: Severina obukla maleni bikini,gdje se sve vidi! Ipak godine su uradile svoje! Zašto je ovo uradila, svi se pitaju – Apotekica

Sve se vidi: Severina obukla maleni bikini,gdje se sve vidi! Ipak godine su uradile svoje! Zašto je ovo uradila, svi se pitaju

Severina Kojić je oduvijek kako se pojavila na meti medija ali i sada radi svog muža i radi starateljstva nad svojim djetetom. Ona se za to bori mjesecima. Pored toga sada su mnogi počeli da pričaju kako njoj u ovom braku trenutno sa mladim Kojićem ne cvjetaju ruže pa se onda malo i priča o razvodu od Igora, koji je njen sadašnji muž. Tako su se prije par mjeseci javile informacije kako je KOjić podnio zahtjev od razvoda braka i oni to još uvijek sada negiraju.

U korist joj ne ide ta činjenica da je ona otišla iz njihovog doma u Beogradu, te je ona kako su mediji saznali da su oni tamo provodili vrijeme sa svojim prijateljima i suprugom ali odjednom su se odvojili te sada su pitali da je njihov brak uredu i nema tu problema.

Da Severina još uvijek izgleda dobro i da je njeno tijelo predivno pokazuje sada i nova slika koju je objavila skoro na društvenim mrežama pa je tako na nekin način ona uspjela da natjera svoje fanove da joj udjele tada veliki broj komenatara i komplimenata. Ono što je sigurno i što se vdi jeste da Severini ovo jako prija i da je nakon svega što joj se desilo Severina objavila kako joj njen sin jako nedostaje i da mašta o danu kada će ponovo da budu skupa svaki dan i da se ne razdvajaju.

U istoj toj objavii je napisala koliko vremena je dobila u ovih šest mjeseci da bude sa svojim sinom a to je ukupno 29 dana. Čak su joj i oduzeli nekoliko njenih sati koje je trebala da dobije to jeste 180 sati radi situacije sa izolacijom.