Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Strašan apel Njemačkog ljekara: Korona je plod velike prevare !Upozorio je i na vakcine koje dolaze iz Kenije! Do ovih saznanja je uspio da dođe pomoću ovog (FOTO) – Apotekica

Strašan apel Njemačkog ljekara: Korona je plod velike prevare !Upozorio je i na vakcine koje dolaze iz Kenije! Do ovih saznanja je uspio da dođe pomoću ovog (FOTO)

Od kako je krenula ova cijela kriza sa pandemijom korona virusa, oko nje se sada dešavaju jako velike kontroverze, posebno kada se govori kako se prenosi ovaj virus, kolika je njegova opasnost kao i na koji način se on javlja pa je tako jedna velika grupa Njemačkih naučnika osnovala jedno udruženje sa ciljem da cijelom svijetu objasni pravu istinu o korona virus. Na jednoj od press konferencija je govorio i doktor Hajko Šoning koji je jedan od osnivača ovog udruženja koji je rekao da je covid, korona ustvari samo jedna obična gripa koja se javlja svake godine u određenom vremenskom periodu.

Rekao je da mjere koje se uvode nemaju sada nikakve veze sa virusom te da je glavni proizvod svega ovoga bio da se izazeve panika kod ljudi i to je jako velika opasna stvar a još je rekao: Korona je napravljena obična prevara.

Te je rekao da svi trebamo da shvatimo da se nalazimo sada u jednom pravom centru velikog mafijaškog trika a kao dokaz je ponudio intervju kao i članke od drugih ljekara i stručnjaka.

Na kraju je on progovorio o tome da ne zna šta se nalazi u svim tim vakcinama za koronu te je prije šest godina Svjetska zdrastvena organizacija napravila kampanju oko vakcine u Keniji koje su ampule imale tajno hormone trudnoće te postoje i dokazi za to.