Za ulazak na sajt kliknite ispod
Sramotno: DJED joj možeš biti! Čola sa prijateljima tražio mlade djevojke za zabavu! OBJAVLJENJE slike i svi detalji! NA kraju je i priznao… (FOTO) – Apotekica

Sramotno: DJED joj možeš biti! Čola sa prijateljima tražio mlade djevojke za zabavu! OBJAVLJENJE slike i svi detalji! NA kraju je i priznao… (FOTO)

Za Zdravka Čolića se zna i on je jedan od najpoznatijih pjevača sa naših prostora. Njegova karijera naime traje godinama, decenijama i ona je isprepletena sa jako velikim hitovima koji i dan danas žive.

Za cijeli život se nije nikada priklonio ni ti jednoj stranci a uvijek je pjevao samo iz ljubavi bez skandala i bez problema. Njegove pjesme slučaju, djeca penzioneri i on je jedan od rijetkih koje svi vole da slušaju.

Svi mi znamo kako je Čola dok je bio mlađi bio pravi magnet za žene te da su mnoge žene sanjale o tome da se udaju za njega i budu sretne sa njim. Sve pripadnice ljepšeg pola su njega volile, ludile za njim, skupljale njegove slike. Ali on je svoje srce poklonio jednoj i jedinoj svojoj supruzi Aleksandri. Ona ga je osvojila i on je lud za nju. Sada imaju i dvije kćerke.

Ona je dama koja ne voli kamere i javno eksponiranje, voli da je kod kuće, brine se o djeci i ide naravno na posao. Skoro je Čila dao intervju kako je kao mlad volio dosta da eksperimentiše i bio nemirnog duha. Kako je rekao on je sa svojim prijateljem putovao Evropom te su u jednom gradu organizvali odnose sa više žena. Tada su našli neku eskort agenciju i tada su dobili djevojku Španjolskog porijekla. Kada su ga novinari pitali o detaljima on se nasmijao i promijenio temu.