Za ulazak na sajt kliknite ispod
Sledećih 14 dana će se uvesti POTPUNI karanten za cijelu zemlju? Ovo već može da izazove velike probleme! – Apotekica

Sledećih 14 dana će se uvesti POTPUNI karanten za cijelu zemlju? Ovo već može da izazove velike probleme!

Načelnik Federalnog štaba civilne zaštite, Fahrudin Solak je rekao da se sada privremeno razmatra odluka o tome da je pravo vrijeme da se uvede potpuni karantin za cijelu zemlju i da to treba da traje do 14 dana i da će to da bude jedini način da se ovaj problem riješi i da svima bude lakše.

Naime kako je on naveo ovdje se radi o tome da u našoj zemlji sada ima jako veliki broj zaraženih osoba i da iz dana u dan broj raste i da se ništa ne smanjuje. Sada se jako puno osoba plaši i brinu jer niko se nije nadao da se ovako nešto može desiti i ovako nešto da se proširi u kratkom vremenskom periodu.

Naime sve ove odluke koje su do sada donesene odnose se na osobe koje su sada mlađe od 18 godina i sve one osobe koje su starije od 65godina i da je moguće da se ovo poštuje.

Ova sedmica je obilježila to da se sada vrši isplata penzija i da će sve osobe koje su starije od 65 godina moći da dođu i da podignu novac u periodu od 8 sati do 12 sati. Onda se desio problem jer su napravljene velike gužve ispred banke i tako su ugroženi svi bili, pogotov taj stariji narod koji smo toliko čuvali.

БАЊАЛУКА, 6. АПРИЛА /СРНА/ – Градоначелник Бањалуке Игор Радојичић у обраћању јавности након сједнице градског Штаба за ванредне ситуације.

Oni su ovo napravili da bi se smanio prije svega kontakt sa drugim osobama kako ne bi bilo velikih gruba ali sve se to desilo što oni nisu zeljeli.

Onda je Solak studentima koji su stigli iz Italije sada spremio izolaciji od 14 dana i oni su sada svi u Studentskom domu na Bjelavama.