Sigurno za ovo do sada niste znali: Pogledajte kakva je moć beby pudera!Ovo je jako jeftino a ima pravu čarobnu moć! – Apotekica

Sigurno za ovo do sada niste znali: Pogledajte kakva je moć beby pudera!Ovo je jako jeftino a ima pravu čarobnu moć!

Veliki broj će se sigurno iznenaditi kada čuju kakve sve proizvode imaju u svojoj kupaonici a da su oni pored te namjene koja je prvobitna, može da bude i domaći zadatak na mnogim poljima i da vam pomognu u mnogo čemu.

Može da hladi plahte

U ovim toplim ljetnim noćima je potrebno da pospete dječiji puder po plahtama. Oni će osjetiti tada miris i prah koji može da upija znoj iz vašeg tijela, te će da vam pomogne da bolje spavate.

Kupi manoće

Sledeći put kada vam nešto dosta masno kapne na vašu košulju, omiljenu haljinicu ili na vaš tepih, pospite taj dio samo sa dječijim puderm. On će da pokupi ulje i ta tkanina će da bude osvježena.

Osvježava stare knjige

Svim starim knjigama može da da novi izgled sa samo dječijim puderom. Može da pokupi vlagu i da spriječi stvaranje vlage.

Uzmite dječiji puder na trepavice prije nego li naneste maskaru. Tada će te da imate punije i dosta gušće trepavice.

Spriječava iritaciju kože

Sa unutrašnje strane bedara nanesite dječiji puder kako bi mogli da izbjegnete iritaciju kada se noge trljaju jedna od drugu.

Uklanja neugodne mirise iz cipela

Uzmite dječiji puder te pospite po unutrašnjosti cipela i ostavite da to stoji preko noći. Sutradan obrišite sve ovo i obucite sada ponovo svoje nove i jako mirisne cipele i patike.

Da li vašem domu imate parket? Dječiji puder naspite po podu te nakon tih praznina uzmite metlicu i popunite rupice.

Može da vas osvježi

Umjesto štetnih dezodoransa koje koristite ispod pazuha, samo uzmite dječiji puder i nanesite ispod pazuha. On kupi znoj i može da vam daje svježi i čisti miris.