Za ulazak na sajt kliknite ispod
Sada su pojavile jako tužne vijsti o poznatoj regionalnoj glumačkoj legendi: ” Da, ovo je zaista tačno…” – Apotekica

Sada su pojavile jako tužne vijsti o poznatoj regionalnoj glumačkoj legendi: ” Da, ovo je zaista tačno…”

Za Mustafu Nadarevića svi znaju. On je jedan od najvećih glumaca naše današnjice te je postao toliko popularan nakon pto je dobio i kultnu ulogu Izeta Fazlinovića u seriji Lud zbunjen normalan. Iako je on prije toga igrao jao velike brojne filmske ali i pozorišne uloge. Sam Mustafa je uvijek govorio kako ne voli da ga poistovjećuju sa Izetom pogotov kada ga tako nazivaju neki ljudi na ulici jer smatra kako sve njegove uloge prijašnje mogu da padnu u vodu. Bilo je dosta ozbiljnih uloga koje su stvarno obilježili njegovu karijeru i stavili ga u sami vrh.

Nadarević je nekoliko puta bio u samoj žiži javnosti i bio je glavna tema u medijima radi svoje bolesti i neki su rekli nekoliko puta kako nas je napustio ali su to vijesti koje su iznenadili i samog MUstafu te kako kaže to su bile samo glasine neke jer su čuli da je bio hospitaliziran. on je nekoliko puta bio na bolničkom liječenju ali nije pričao o svojoj bolesti sve do ove godine. On je objavio da ima problema sa plućima. Nažalost on je ponovo sada završio u bolnici a kada su mediji pokušavali da ga kontaktiraju on je rekao da moli sada javnost samo na razumjevanje jer se nalazi u bolnici i ne želi o tome da govori sada.

Kada je stigla obavjest o njegovoj bolesti on je rekao kako je sve to proces života te je sve to prihvatio i odlučio je da se bori sa svojim zdravljem. jedno vrijeme se govorilo da bi nove epizode se mogle snimiti bez njega ali scenarista Feđa je reao da to ne bi imalo smisla i neće se o tome ni razmatrati.