Za ulazak na sajt kliknite ispod
Sada su mladi na udaru korone! Jedna stvar je svima zabrinjavajuća- Nama se sada sprema najgori momenti – Apotekica

Sada su mladi na udaru korone! Jedna stvar je svima zabrinjavajuća- Nama se sada sprema najgori momenti

Kada se korona pojavila sada na ovom području niko nije imao pojma šta se nama sprema i šta mi možemo da očekujemo pa sada su se odjednom svi slučajevi počeli da povećavaju i mnogi su razmišljali o tome šta će da bude dalje i kako da se izborimo sa ovim. Iako su stariji bili dosta ugroženiji, u to nema sumnje ali sada se čini kako su i mladi na meti virusa. Mladi su se jako opustili i ne mogu da shvate ozbiljno šta se nama sada dešava i mnogi mladi su mislili da će da prođu ovo i da će njihovo tijelo da se uspije izboriti i da je ovo obična gripa.

To naravno, nije istina i to ne mora da bude tako.O čemu svjedoči sada broj da ima dosta mladih kojima se stanje sada pogrošava radi ovog virusa i ove zaraze. Svi smo mi mislili da je sada najgore prošlo da je korona oslabila i da je iza nas a to nije istina. Ovo je virus koji može da bude za sve koban i stare i mlade. Ovo je potvrdio i doktor Kon koji kaže da su sada studentski domovi sada jedno od najvećih žarišta u Beogradu. Doktor Kon kaže da je sada najveći problem za sve oni koji nemaju simptome i koji nisu testirani a virus se širi iakonisu ni svjesni toga.

Sada se priča o tome da ne postoje podaci jer sada je stanje da je oko 91 osoba iz studentskih domova sada zaraženi i da u 4 doma su ovaj virus donijeli akedemci. Sada su u odvojenom dijelu doma i tu imaju hranu i vodu i svoje vlastite kupaonice kako ne bi zarazili ostale. Sve je više mladih koji imaju ozbiljniju kliničku sliki pa se stručnjaci sada plaše da broj bolesnika ne poraste.