Sada je konačno otkriven prvi razlog radi kojeg je Severina sa društvenih mreža skinula prezime od muža! Na instagramu je samo Severina! – Apotekica

Sada je konačno otkriven prvi razlog radi kojeg je Severina sa društvenih mreža skinula prezime od muža! Na instagramu je samo Severina!

Prije par dana društvene mreže su se zapalili, mediji su počeli masnovni da objavljuju kako je pjevačica Severina Kojić uklonila sa društvenih mreža prezime od muža, Keba. Svi su se pitali da li cvjetaju ruže u njihovom braku i da li je sada sve krenulo niz brdo.

Na njenom sada profilu, od pozante hrvatske pjevačice te je prezime Kojić uklonjeno i samo piše Severina.

Svi su u tom trenutku počeli da govore o tome kako je između nje i njenog supruga pukla ta tikva, A NEKI strunjači koji znaju za marketinške trikove, govore da se ovdje radi o nekoj reklami, jer poznata pjevačica Severina još od 90-tih godina gradi svoje ime sama “Severina ” i svi jako dobro znaju o kome se radi a prezime novo koje je dobacila mnoge je počelo da buni.

Iako je jako često slučaj da neke jako uspješne žene odluče se da zadrže svoje prezime i nakon braka jer je to jednostavan brend po kojem su one postale toliko poznate, govori i sam Morgan Grey koji je izvršni direktor te marketinške agencije.

ALi mediji su počeli da spekulišu i neke stvari im nisu bile jasne.

Severina je dolazila na dodjelu nagrade ali ovaj put sasvim sama. Mnogi mediji su se jako iznenadili kada su je vidjeli, jer ni ti na jedan javni događaj Severina nije dolazila sama, pogotov na ovako bitne stvari gdje je dodjela nagrada. Ona je naime na pitanje gdje je Igor, ona je rekla jako grubo ” Nije došao” idemo dalje, tu su oko mene djeca i idemo po tu nagradu.