Za ulazak na sajt kliknite ispod
Probudila ga je jaka buka na tavanu: Kada se probudio i skupio snage da ode gore, strah je ušla u kosti! Ovo je stravično – Apotekica

Probudila ga je jaka buka na tavanu: Kada se probudio i skupio snage da ode gore, strah je ušla u kosti! Ovo je stravično

U zadnje vrijeme imamo priliku da čujemo kako jako puno ljudi se sada prebacuje iz svojih stanova u kuće. To je postalo toliko popularno pogotov kada je sada krenula situacija sa korona virusom. Osobe koje su imale kuće su bile zaista u jako velikoj prednosti, jer je sve to njihove. Možeš da hodaš,slušaš muziku i sve kako vi želite jer ste vi gazda tu.

Kuća ima i svoje neke negativne stvari, jer tu ima dosta više posla, dosta više ulaganja za razliku od stanova, ali opet kada se sve sabere i oduzme kuće su zaista zakon! Da li se i vi slažete sa nama. U kućama uvijek ima neka od opcija da vam neko obije dom a još gore da se neko tu sakrije određeni vremenski period a da vi to ne znate! Ovo djeluje zaista strašno.

Naime John i Ashle Kenedy su inače bračni par iz Otawe iz Kanade kojima se desila jako loša stvar i to u njihovom domu. NJih dvoje su imali i malu bebu ali su za par mjeseci prije zamolili svog komšiju da im sredi potkrovlje za bebu i on je na to sve pristao. Kada je beba stigla na svijet, on je svaku drugu noć čuo da nešto gore lupka. Kada se popeo gore i to po noći ništa nije vidio ali je sledeće jutro gore postavio kameru da bi bio upoznati sa svim što se gore dešava.

Kada je odlučio da za 10 dana pogleda snimak on je vidio kako njegov komšija po imenu Robert Harvilla koji ima 69 godina je svaku veće špijunirao njega i njegovu ženu. Radi toga je dobio i kaznu zatvora od godinu i po dana.