Za ulazak na sajt kliknite ispod
Prije više od osam godina one su proglašene za najljepše blizankinje na svijetu: Niko ne može da vjeruju da danas ovako izgledaju! (FOTO) – Apotekica

Prije više od osam godina one su proglašene za najljepše blizankinje na svijetu: Niko ne može da vjeruju da danas ovako izgledaju! (FOTO)

Prije više od 10 godina, Ana Marija i Lia Roze Klements koje dolaze iz Kalifornije su sigurno proglašene najljepšim blizankinjama na cijelom svijetu i sa svojom ljepotom oduševile su svijet.

One su naime rođene u mjesecu junu 2010.godine, imaju sada po 10 godina i svijet ne može da vjeruje u kakve su one ljepotice sada postale i sa tim izgledom one očaravaju i šokiraju sve.

Njihova majka Jaci kaže kako su Lea i Ava imale jako puno ponuda od trenutka kada su rođene od raznih modnih agencija a osim manekenstva a bave sada uspješno sa plesom ali i idu u školu koja im jako dobro ide.

Sada se više od milion pratilaca ima njihove Instagram profile i često ljudi znaju da komentarišu da djevojčice zaista izgledaju po nekada tužno dok su na slikama dok njihova majka kaže da je to sve daleko od istine.

Lea i Ava se jako vole slikati i to je njihova ljubav i u tome uživaju. Lijepo su sa korisnim spojile a njihova karijera je sada baš zagarantovana i mnogi misle da će jako uspjeti u životu.

Pogledajte kako danas one izgledaju:

Naime Kalifornija dijeli granicu sa Oregonom i to na sjeveru, Nevadom i Arizonom na isttoku i sa meksičkom državom Baja California na jugu. Različita ta zemljopisna podrčja države kreću se inače od pacifičke obale na zapadu pa do planine Sierre Nevada na ISTOKU Koja se nalazi.

Šta vi mislite, kakva je sudbina ovih divnih djevojčica? Da li će one moći da uspiju da se izbore sa slavom koja je pred njima te da li će njihova majka da ih sačuva od agencija koje ih vrebaju.