Za ulazak na sajt kliknite ispod
Pojavio se novi solarni crijep! Kod njega je karakteristično jer je jeftiniji od običnog! Ovo je jako praktično i korisno – Apotekica

Pojavio se novi solarni crijep! Kod njega je karakteristično jer je jeftiniji od običnog! Ovo je jako praktično i korisno

Uskoro nam stiže novi solarni crijep koji je prije svega dosta jeftiniji od onog običnog. Ono što je karakteristično za to jeste da je dosta praktičnije i korisnije.

Čovjek po imenu Elon Musk je nedavno smislio solarni crijep koji bi u toj njegovoj viziji budučnosti trebao prije svega da zamijeni ružne solarne panele koji se nalaze na krovovima a u četvrtak je naime najavio kako će njegov solarni krov da bude jeftiniji i za proizvodnju i postavljenje od onog klasičnog tradicionalnog krova.

Ovo je Musk sada nazvao dodatnim bonusom. Njegova kompanija po imenu Tesla Motoros je odobrila i preuzimanje komapnije SolarCity a Musk je sad odmah suvlasnicima prenio napredak koji se dešava i da će sada da se počne razvijati solarna energija u boljem smjeru.

Ovakav crijep proizvodi se od stakla i izgleda gotovo jednako kao i obični i klasični a nakon toga može da vam proizvede i struju.

Da li vi sada želite da da vam crijep izgleda dosta bolje, da vam traje duže i da bude dosta jeftinije. Ovo je proizvod koji će da vam pravi električnu energiju. Ko bi želio išta bolje?

Ovaj crijep će da bude premijum proizvod i zna se da će njega svaka osoba poželjeti. Kada se pojavi na tržištu svima će da odgovra sa cijenom i svi će ga rado uzeti za svoj dom.

Musk sada očekuje da će doći do vleike uštede i u isporukama robe. Tradicionalni crijep je prije svega lomljiv, težak je ali i glomazan što se tiče transporta. Muskov crijev inače teži da liči na klasični crijep i da se lakše tada transportira.