Za ulazak na sajt kliknite ispod
POJAVILA se vijest u javnosti! Saša Popović zaražen koronavirusom! OGLASIO SE, evo šta će se desiti sa ZVEZDAMA Granda – Apotekica

POJAVILA se vijest u javnosti! Saša Popović zaražen koronavirusom! OGLASIO SE, evo šta će se desiti sa ZVEZDAMA Granda

Kako je krenulo sada situacija je takva da ćemo izgleda svi mi da budemo zaraženi od koronavirusa. Naime virus sada ne prestaje nikako a sada je gore nego kada je situacija bila u mjesecu martu. Naime takmičar tekuće sezone Zvezde Granda “ALEKSANDAR SAŠA POPOVIĆ” je sada zaražen sa korona virusom i sve je to objavio. Ovaj pjevač se oglasio sada i na društvenim mrežama i počeo je da govori gdje i kako i na koji način se uspio da se zarazi.

“Ja sam pozitivan na COVID 19. Dragi prijatelji moji, meni je sada potvrđeno da ima prisustvo virusa. Naima mnogi od vas su sigurno čuli za sve ovo ali ja ne odgovoram trenutno na pojedinačne poruke, nego sam odlučio ovako da se oglasim svima vama. Ja predpostavljam sada da sam se zarazio na jednom od slavlja 14. juna tako da ukoliko smo imali kontakte tog dana ja sam počeo da osjećam simptome i tada sam se javio na Infektivnu kliniku da bi se testirao. VIRUS ne prolazi tu je tako da vodite računa i čuvajte se. Ja sam sada dobro, temperatura je prošla, ostao je sada samo kašalj.”

Za sada se vode račune o tome i pozivaju se sada svi muzičari da trebaju paziti da da se ne zaraze jer su oni u komunikaciji sa dosta ljudi i u dosta kontakata su. Čuvajte se i čuvajte svoje najmilije!