Za ulazak na sajt kliknite ispod
Pojavila se jako tužna vijest! Svi njeni fanovi se opraštaju od poznate glumice! Prerano nas je napustila! PRAZNINA ostaje… – Apotekica

Pojavila se jako tužna vijest! Svi njeni fanovi se opraštaju od poznate glumice! Prerano nas je napustila! PRAZNINA ostaje…

Mlada Go Su Džung koja je jako mlada glumica, te je počela da raste njena popularnost kada je imala saradnju sa K-pop bendom BTS, te je ona pronađena mrtva i tako šokirala cijelu javnost te i svijet!

Ova mlada Južnokorejska zvijezda je umrla pod nekim jako sumnjivim okolnostima koje su bile jako misteriozne za svu javnost, pogotov je postao sumnjivo kada njena porodica još uvijek nikome nije otkrila uzrok smrti ali su njeni najbliži rekli da je ona sada već sahranjena i da nema potrebe da se priča o tim stvarima više.

Mlada Go Su Džung je igrala u serijama koje su se zvale Solomun’s perjury i Goblin ali je postala i jako poznata po reklami koju je snimila sa bendom BTS čija je inače promocija bila turističke ponude Seula i tu je ona glavni akter bila.

Iako je bila jako mlada ona je imala jako puno obožavaoca. Njeni fanovi su danima počeli danima da dijele njene slike na društvenim mrežama i da na jako potresan način se oproštaju od nje i pate za njom sa jako tužnim upućenim porukama.

Iako je svima ovo vijest koja nije toliko čudna ali jako je čudna slučajnost da je ovo četvrta smrt jako mladih južnokorejskih zvijezda za samo nekoliko mjeseci. Prvo je u decembru preminuo glumac po imenu Ča iN-HA DOK SU U OKTOBRU i noembru pronađene su isto bez znakova života i muzičke zvijezde Sali i Gu Hara.