Za ulazak na sajt kliknite ispod
Pogledajte kako izgleda ova zanosna dama: Ona je supruga Vlade Georgija! Niko ne može da vjeruje da mu je ona rodila djecu… – Apotekica

Pogledajte kako izgleda ova zanosna dama: Ona je supruga Vlade Georgija! Niko ne može da vjeruje da mu je ona rodila djecu…

U zadnje vrijeme kao glavni u javnosti, i u interesovanju medija jesu prije svega jako velike zvijezde, one su sada na meti medija, te ne može sada da prođe ni ti jedan dan a da ne pogledate kako neki od njih kruže u javnosti, na tv-u kao i u raznim portalima kojih je sada jako puno. U zadnje vrijeme se jako puno govorilo o pjevačima, pjevačicama kao i svim njihovim porodicama koje mnogo zanimaju sada javnosti i kome se sada govori. Postoje i one poznate ličnosti koji ne vole da svoju porodicu javno eksponiraju ali mediji jednostavno na svoj svojstven način dođu do nekih sitnih detalja te iznesu u javnost vijesti kako bi čitatelji bili zadovoljni svim ovim.

Mi vjerujemo da veliki broj ljudi zna Vladu Georgijeva kao jednog poznatog pjevača zabavne muzike. Naime on je bio najpoznatiji u 2000. godinama kada su ljubavne pjesme, tihe i balade bile toliko bitne i jako veliki hitovi. Njega je jako mlada publika tada voljela i slušala kao što danas većina njih voli da sluša i sada mladog pjevača Saša Kovačevića. Mnogi za Vladu kažu da je poseban prije svega jer ima jako poseban glas i boju glasa,t e radi toga se od svih drugih pjevača odvajao. Za ve oni koji nisu znali, Vlado voli da popije koju čašicu više i po tome ga znaju.

Što se tiče njegovog privatnog života u ovom slučaju ljubavnog života, on je našao tada ljubav svog života. On se skrasio i pored sebe ima ženu koju jako voli a vjerujemo da je ona od rijetkih koja je uspjela da ga ukrote. Milica je mlada, Vlado je stariji od nje 15 godina te je ona njegovo srce osvojila na snimanju spota 2014, godine.