Za ulazak na sajt kliknite ispod
Pjevačica Tanja Savić izgubila bebu: Neutješna radi ovog događaja! Suze lije, ne može da vjeruje da se ovo dešava! – Apotekica

Pjevačica Tanja Savić izgubila bebu: Neutješna radi ovog događaja! Suze lije, ne može da vjeruje da se ovo dešava!

Poznta Srbijanska pjevačica Tanja Savić sada preživljava jako težak i pakleni perio du svom životu i to radi velike svađe koju je imala sa svojim suprugom Dušanom Jovančevićem te ona sada nije u stanju da vidi svoje sinove Đorđa i Maksima, koji su sada u Australiji, ali između ostalog ona je izgubila i bebu.

“U trenutku kada se najviše nasikirala jer je shvatila da možda dugo neće vidjeit svoje sinove ali je i sa svojim suprugom Dušanom ona na ratnoj nozi. Ona je tada posumnjala da je trudna. U pitanju je bila rana trudnoća i to par sedmica. Pokušala je da priča sa Dušanom i da smiri situaciju i mislila je da su ovo sretne vijesti jer su oboje željeli još jedno dijete, ali njega to nije zanimalo.”

On u tom trenutku nije htio nikako da popusti a Tanju je sve to dotuklo. Jako se potresla radi svađe ali i radi sovjih sinova koji su hiljadu kilometara daleko od nje i ne zna kada će ih moći vidjeti. Sa mužem je u groznim odnosima i radi toga se plaši da li će uspjeti vidjeti sinove i da li će brak sačuvati. Ovo je uticalo na njene hormone, psihofizičko zdravlje i došlo je do pobačaja. Tanja je neviđeni baksuz, to je istina.