Za ulazak na sajt kliknite ispod
OVO je zaista nevjerovatna ispovijest! “Žena mi je rodila dijete crno jer je dugo se sunčala na suncu i izgorila…” – Apotekica

OVO je zaista nevjerovatna ispovijest! “Žena mi je rodila dijete crno jer je dugo se sunčala na suncu i izgorila…”

Sada svi mi imamo internet, i svi mi imamo pristup internetu, i svim informacijama i situacijama oko nas. Naime danas je mnogo lakše da se čuje kako se dešavaju neki razni događaji oko nas, a to prije nije bio slučaj. Svako od nas može da zna šta se sada dešava vjerovali vi ili ne na nekoj drugoj strani svijeta a prije nekoliko decenija to nije bilo moguće. Kao što ste sami mogli vidjeti u naslovu, ali na naslovoj slici, mi vam danas donosimo jednu jako neobičnu priču. Vjerovatno kada ste ovo pročitali pitali ste kako je ovo moguće da se dešava.

Ali postoje i one osobe koje su čule i vidjele dosta toga tokom svog života tako da ih ove situacije i ne mogu toliko da iznenade. Većina se sigurno pita kako je ovako nešto moguće ako su oba partneta iste boje kože to jeste rase, a njihovo dijete se sada rodilo vjerovali ili ne druge boje kože. Mi smo istražili jako veliki broj parova koji imaju dijete drugačije rase, ali je tu bilo riječi o nekoj usvojenoj djeci iz Afrike ili pak Azije. Naime, ova tema se ne odnosi na usvajanje djece, radi toga i ova priča je svima neobična.

Ovdje se radi o dami po imenu Melissa McCormack oja je rodila vjerovali ili ne crnu bebu. Ona je rodila zdravu djevojčicu kojoj je dala ime Emily te je ona rođena u proljeće ove godine. Roditelji su pred televiziju izašli te odlučili su da ispričaju sve te čudne detalje. Otac djevojčice je rekao sledeće: D mi je neko ovo pričao ja mu ne bi mogao vjerovati. Ovo je nešto nevjerovatno i zaista je fascinantno. Moja žena je rodila djevojčicu koja je tamne boje kože.. Na porodu smo se svi šokirali kada smo vidjeli kako beba izgleda. Melisa je to super podnijela jer je sama rekla kako je puno se sunčala. Kada smo išli na plažu ona je ostala u drugom stanju i to je to.