Za ulazak na sajt kliknite ispod
Ovo je zaista jezivo: Pokušao da otme djevojčicu ispred majke koja je sjedila u restoranu! Usred cijele situacije pojavio se heroj! POGLEDAJTE šta je uradio… – Apotekica

Ovo je zaista jezivo: Pokušao da otme djevojčicu ispred majke koja je sjedila u restoranu! Usred cijele situacije pojavio se heroj! POGLEDAJTE šta je uradio…

Mi sada živimo prije svega u jednom surovom i jako nesigurnom vremenu gdje opasnost ide sa svih strana i vreba i nekako je u ovim vremenima kada se pogleda postalo jako teško i opasno da se postane roditelj, te je posebno jao teško da se pazi na djecu koja su napolju, u školi ili na putu za školi jer ljudi loši vrebaju sa svih strana i čekaju samo da se desi minut nepažnje da se napravi jako veliki problem. Ipak koliko neko može da ima sreće i u jako teškim situacijama može da pokaže ova situacija koja je nastala u Južnoj Americi tada.

Ova majka je naime sjedila u jednom restoranu sa svojom sestrom i svojom kćerkicom od 4 godine i nije ni slutila da će taj dan da neko otme njenu kćerku. Muškarac koji je prikrao iza leđa i preko ograde je posmatrao ovu damu neko vrijeme injenu kćerku te je onda shvatio da tu nema muškaraca koji bi mogao da nam se suprostavi i krenuo je ka djevojčici. U jednom djeliću sekunde uhvatio je djevojčicu i počeo je da nosi, a majka je skočila tada i držala djevojčicu svo vrijeme za ruke.

Ovo je zaista nevjerovatno kakvu je reakciju imao ovaj čovjek koji je u tom trenutku sjedio za susjednim stolom i koliko se zaista svega poklopilo u jednom trenutku tako da je taj čovjek nju spasio jer je tada otmičar preskočio ogradu i muškarac za susjednim stolom je pogledao na tu stranu. Pored toga što je pokazao da je heroj i pokazao je da vlada sa nekim vještinama. Policija je stigla brzo.