Za ulazak na sajt kliknite ispod
Ovo je velika tuga i žalost: Poznati Srpski pjevač sletio sa automobilom u rijeku! Sa njim je bila i žena i njegovo dijete! TUGUJU svi – Apotekica

Ovo je velika tuga i žalost: Poznati Srpski pjevač sletio sa automobilom u rijeku! Sa njim je bila i žena i njegovo dijete! TUGUJU svi

Saša Kapor dugo se nije javljao u medijima i prije nekoliko dana u intervju koje je dao za medije, sjetio se najgoreg detalja iz njegovog života koji se desio. Naime ovdje se radi o jako teškoj prometnoj nesreći koja se desila. Ovo se desilo 2015. godine i tada je jedva uspio da preživi i izvuče živu glavu. Najgore u cijeloj ovoj priči jeste što su sa njim tada bili žena i dijete i čovjek kako on kaže ne može dovoljno da zahvali Bogu ali i ribarima koji su bili tamo na mjestu nesreće.

U automobilu je bila sa njim njegova supruga i pjevačica Nikolina Kovač i njegova djevojčica kada su se oni vraćali sa nastupa u Sarajevu u Bosni i Hercegovini. Saša Kapor je rekao da više ne voli nikako da ide tim dijelom puta i da je on svjestan da je bog jedan te da on daje samo ono što vi možete da podnesete a to je tada oštra istina u pravom smislu te riječi.

On nije nikako brzi vozio, ali se desio da je put bio jako klizav a mi smo se u tom trenutku samo klizali nis cestu i mi smo se tada srušilu u rijeku. Strah je bio jako veliki. On se zahvalio Bogu što je poslao ribolovce da budu tu na tom mjestu jer ne zna se šta bi se moglo desiti da njih nije bilo. Srećom pa čovjek je uspio da djeluje instinktivno i vidio sam da u automobilu ima struje, spustio je prozore te je dijete uzelo i odnijelo ga sa zadnjeg sjedišta. Čim sam dodao ga ribarima onda smo uspjeli i Nikolina i ja da izađemo.