Za ulazak na sajt kliknite ispod
Ovo je tajni trik vrtlara koja se do sada krila: Samo jednu kašiku dodajte na stabiljku biljke i iznenadit će te se onim što dobijete! – Apotekica

Ovo je tajni trik vrtlara koja se do sada krila: Samo jednu kašiku dodajte na stabiljku biljke i iznenadit će te se onim što dobijete!

Osim što može da bude jako dobro i jako korisno za vaše zdravlje, cimet može da bude i uveliko koristan i za vaše biljke kako u vrtu tako i u saksijama. Osim što vam može pomoći kod problema sa probavom, sa povraćanjem, infekcijama, može da reguliše šećer u krvi, ali cimet je dobar i za dvorište i da vaše biljke budu zdrave i sigurne.

Da bi ste vi spriječili da se uništi sjeme i da se skupe tu gljivice, možete da koristite i cimet.Jednostavno potrebno je da cimet stavite na zemlju i riješit će te se ovih problema. Stavite cimeta na zemlju i tako će te da potaknete i ubrzate cvjetanje biljke.

Rane na biljkama koje se jave na biljkama možete da liječite sa cimetom i samo je potrebno da naneste na ranu i tako će se rana zacijeliti i infekcija će se spriječiti.

Ako se desi da mravi napadnu vašu biljku cimet stavite i oni bježe glavom bez obzira. Osim toga cimet može da odbije i komarce. Osim što je jako koristan za zdravlje sada znamo da je jako dobar i za biljke jer je ovo savršen začin.

Sigurno će vam se svidjeti ova stvar i da će te i sami da budete jako oduševljeni sa ovim što smo spremili za vas. Cimet je odličan, za zdravlje pogotov kako smo spomenuli. Cimet se stavlja u čaj i on je odličan kao diurektik.