Za ulazak na sajt kliknite ispod
Ovo je super baka od 95 godina koja je uspjela da pobijedi koronavirus! Pogledajte šta ona kaže, šta je sve prošla – Apotekica

Ovo je super baka od 95 godina koja je uspjela da pobijedi koronavirus! Pogledajte šta ona kaže, šta je sve prošla

Ovo je super baka koja ima 95 godina i koja je u bolnici u Italiji stigla 05.03.2020.godine i nakon toga njoj su odmah odredili terapiju da bi vidjeli da li je njeno tijelo jako i da li njen organizam može sa svim ovim da se izborim.

Za nju kažu da je jedna od najstarijih pacijenata koji su smješteni u ovoj bolnici i ona je uspjela da se izliječi i da se spasi od ovog virusa te su ljekari odlučili kako će je slikati i pokazati naciji kako je moguće da se ovaj virus preživi i prebrodi.

Uspjela je da se izbori i njeno tijelo je pokazalo jaku reakciju na ovu terapiju koji oni koriste da bi se liječio ovaj virus za koji mnogi kažu da nema lijeka.

Ova bakica je uspjela da pokaže kkao može sve da ovo prebrodi i sve zavisi od vašeg organizma kako će i na koji način da se snađu i urade sve ovo. Ona je jako sretna i zahvalna ljekarima koji su uspjeli da je spase i priznala je da iako je imala bolove bila je nasmijana i nije skidala osmijeh sa lica.

Neke stvari su joj se iskomplikovale sa njenim tijelom i organizmom ali ona se borila i bila je prava lavica.

Nadamo se da će koronavirus uskoro da bude prošlost iza nas i da ćemo se izboriti sa ovim što se dešava. Cijeli svijet je u strahu i panici!