Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Ovo je stravična i jeziva smrt! Poznatog Srpskog pjevača vidjeli kako preskače ogradu i skače u Dunav! Tijela nema nikada, a ni traga ni glasa od njega! – Apotekica

Ovo je stravična i jeziva smrt! Poznatog Srpskog pjevača vidjeli kako preskače ogradu i skače u Dunav! Tijela nema nikada, a ni traga ni glasa od njega!

Ovih dana mi možemo da pročitamo razne vijesti i jako loše vijesti pogotov o smrti naših dragih osoba ili neki ružni događaji kao što su to nesreće, tuča i bolesti i to ne može ni da zaobiđe poznate ličnosti. TOliko smo postali mi fokusirani na sve stvari koje se dešavaju oko nas, i mi kao društvo zanemarujemo stvari koje se deševaju oko nas. I naše podneblje je sada puno nekih misterioznih događaja od kojih je toliko čudno bilo smrt pjevača Dušana Kostića. Prošlo je sada više od dvije decenije kako njega nema a ni njegovo tijelo nikada nisu pronašli.

Najgore od svega ovoga jeste što postoji neki scenarij o tome kako je njemu se zapravo ovo desilo a veliki broj ljudi misli da je on ipak počinio samoubistvo. Naime prema nekom kratkom policijkom izvještaja ovo stoji:

To je bio 13. maj 1996. godine oko sedam sati poslije podne. Jedan od svjedoka je vidio kako Kostić skače sa ograde na Pančevom mostu i to između 39 i 41 stupa i nikada više nije izronio i kasnije je ekao da nije bio sto posto siguran da je to on jer je bio dosta daleko od njega, ali siguran je da je bio muškarac. Za ljude je to bilo dovoljno da se priča pokrene i krene se polemisati ali neki misle da je on ubijen i da je njegovo samoubistvo iscenirano, dok su drugi govorili da je on to napravio jer je pobjegao iz Srbije jer je imao jako puno dugova.

Njegova supruga je bila ubjeđena da ovo nisu neka čista posla i ne može da vjeruje da je tako nestao bez traga i glasa.