Za ulazak na sajt kliknite ispod
Ovo je strašno! Srbija je cijela poplovljena! Gromovi i grad puca na sve strane! SPREMITE SE, sada najgore stiže – Apotekica

Ovo je strašno! Srbija je cijela poplovljena! Gromovi i grad puca na sve strane! SPREMITE SE, sada najgore stiže

Jako loše vremenska neprilike nikako da promaše naš region. Svaki dan nešto se dešava kod nas. Bosna i Hercegovina, Hrvatska i Srbija su sada najviše pogođene u nekim trenutcima i sve je počelo da izgleda kao kada se dešavalo 2014. godine. Ovo nikako nije dobro i ne bi se čudilo ako se nama desi situacija kada su bile jako velike poplave koje nisu zapamćene na našim prostorima. Velike štete su sada na autima i kućama te to nije zabilježeno zadnjih 30 godina.

Kako je sada upozoreno prijeti situacija da bi mogla da izlije rijeka Tamis. Ovo je jako loše sada za okolinu, i za cijela sela u okolini i ovo nikako neće izgledati dobro. Na ovaj način može se vidjeti da su bile višemilionske štete a i poljoprivreda će uveliko da bude pogođena kišama. Vrijeme nikako ne misli da se popravi i da se situacija smiri. Jednostavno svakim danom je sve gore i problemi sa kišom su sve oko nas. U Beogradu se sada prognozira da će da budu jaki i žestoki pljuskovi. Jaša Tomić je selo koje je bilo poplavljeno 2005.godine. Tada je bila jako velika materijalna šteta. Iseljeno je data preko 2000 osoba sa tom područja. Nadamo se mi sada da se ovaj scenarij više nikada neće ponoviti jer ovo ne bi godilo nikome i svima bi probleme stvorilo ovo.