Ovo je šok: Za samo par sati oni ulaze u najgledaniji rijaliti šou “Zadruga”! Sve tajne će izaći na površinu! Svi su u strahu

Kao što smo već do sada mogli da skontamo i kako smo navikli, svakog utorkana Pink programu mi imamo priliku da vidimo kako se javlja žurka na Zadruzi, kako počinje i šta se dešava tu.

Poslije jedne jako naporne sedmice koja se desi u bijeloj kući “Zadruzi” , zadrugari će imati konačnu priliku da se opuste, da uživaju u muzici i u zabavi koja je napravljena za njih. Ali priej početka Zadruge, na programu je bilo nešto jako zanimljivo i svi su prikovani bili na malim ekranima.

Na programu je bilo novo izdanje najgledanije emisije Ami G Show, gosti su bili kod Ognjena Amidžića, tu je bio Aca LUKAS, Darko Lazić, Lena Čolak, Ilma Karahmet i pjevačica Katarina Grujić koja je došla da ispromoviše svoju novu pjesmu.

Emisija je bila jako zanimljiva, jer je Lukas nedavno objavio novu pjesmu pod imenom “Moj život” koja je kako on i sam kaže autobiografska.

Mlada Ilma Karakmet se pojavila na Pink tv, ona je mlada Bosanskohercegovačka pjevačica koja je postala jako poznata kada je nastupaka u regionalnom takmičenju X Factor 2013-godine. Mnogo ljudi je mislilo da je ona trebala da pobijedi, ona je pred finale je napustila emisiju pa je onda 20’18.godine tražila pobjedu na RTL-ovoj emisiji “Zvijezde” gdje su imali i svoje mentore koji su im pomogali.

Ona je rođena u Kiseljaku kao starije dijete od Dženane i EDINA Karahmeta. Ilmina majke je prodavačica a otac građevinski radnik.

Jako mlada se udala, kada je imala samo 18 godina. Smatra sebe jako svjesnom i jako zrelom djevojkom za svoje godine i za supruga kaže da joj je najveća podrška.