Za ulazak na sajt kliknite ispod
Ovo je slučaj koji je šokirao Srbiju ali i cijeli region: Komšije sve ispričale o ženi koju je sin brutalno istukao, ubio te je zakopao u dvorište! – Apotekica

Ovo je slučaj koji je šokirao Srbiju ali i cijeli region: Komšije sve ispričale o ženi koju je sin brutalno istukao, ubio te je zakopao u dvorište!

U septembru 2019. godine Nikola F. koja ima 24 godine i dolazi iz Bačkog Gradišta te je on protjerao oca Dragana iz svog doma i prema sumnjama policije, on je na smrt pretukao svoju majku koja je bila psihički bolesna koja se zvala Dušica koja je tada imala 54 godine i nakon toga je zakopao njeno tijelo u dvorište.

Sve se ovo počelo odvijati kada su komšije koje žive u blizini rekli Draganu da iz Nikolinog dvorišta se zaista osjeti nepodnošljiv smrad. Tijelo Dušice je onda ekshumirano u utorak a Nikola je odmah nakon toga uhapšen radi sumnje da je ubio svoju majku. Svi detalji nakon tragične smrti će da bude poznatije nakon obdukcije.

Policija je juče cijeli dan bila ispred porodične kuće u ulici Mihajla gdje su komšije zaista u velikom šoku kada pričaju o Nikoli i Dušici. Nisu mogli da vjeruju da je ubio majku ali poslije kada su razmislili znali su da je nekada tukao svoju majku i zlostavljao.

Jedan od komšija je rekao da je 2017.godine Nikolin Otac Dragan otputovao tada u Njemačku. On je tamo našao drugu ženu ali je slao novac Dušici i Nikoli oko 300 eura svkai mjesec, oni su od toga plaćali račune i naminice kupovali.

-Dragan je znao da je Dušica zaista bila psihički bolesna. Prošle godine je saznao da je sin njihov zlostavlja. Tako je došao u Bačko Gradište kako bi Dušicu smjestio u bolnici i završio papire za razvod da bi se mogao vjenčati u Njemačkoj. Tada je bila žestoka svađa sa sinom koji ga je izbacio iz kuće i rekao da se nikada ne vraća. Dragan se teško odlučio ali više im nije slao novac.