Za ulazak na sajt kliknite ispod
Ovo je slika iz Hrvatske koja je postala pravi hit na društvenim mrežama! On je u restoranu naručio pizzu a uz pribor za jelo je dobio ovo! (FOTO) – Apotekica

Ovo je slika iz Hrvatske koja je postala pravi hit na društvenim mrežama! On je u restoranu naručio pizzu a uz pribor za jelo je dobio ovo! (FOTO)

JEDAN čovjek na internetu je odlučio da podijeli sliku iz jednog restorana u Dalmacij. On je bio u jako velikom čudu kada je vidio ustvari šta je on dobio za jelo, to jeste kao pribor. Slika je postala pravi hit na društvenim mrežama i svi su se jako nasmijali. Pogledajte i sami radi čega ovo.

Neko se baš zbunio, šokirao i iznenadio sve. Iako ne znamo kako se moglo desiti da se ovakav propust napravi. Pogotov kada se pogleda da je ovo moderan restoran i da su pravi majstori uspjeli da ovo urade, može se zaključiti sada da će mu alat višak doći uz njegov zasluženi obrok.

BONUS PRIČA OVOME:

Ja sam bila u vezi dvije godine, jednoj jako sretnoj vezi. To je veza u kojoj sam mislila da sam ja voljela. Nekada nam se čini da je to tako a onda jednostavno se desi da nas realnost opuca. Iako nisam baš mislila da će ovako nešto da mi se desi i da ovo mi bude ovako priređeno.

On je mene tada prevario i priznao šta je uradio. Rekao je da ne želi da bude samnom. Prevara je nešto što nikada preko togane bi prešla ali bilo bi mi lakše da nastavim dalje kada sam vidjela da se on kaje. Ponašao se kao da ništa nije uradio i da nije kriv, kao da je uradio pravu i jedinu stvar. Počeo je tada vezu sa tom djevojkom. Jako mi je teško bilo jer sam znala kakva je to djevojka. Ona je bila prava i tipična sponzoruša, koja je živjela oduvijek za izlaske i opijanje. Bivši dečko je imao novca tada ali nikada joj nije bilo to bitno. Njoj je važilo to, iskorištavala ga i izvlačila novac od njega.