Za ulazak na sajt kliknite ispod
Ovo je skandal o kojem govori Srbija i cijeli region: Stoja je osumnjičena za pokušaj ubistva! Sada se oglasila i ona i stavlja tačku zauvijek – Apotekica

Ovo je skandal o kojem govori Srbija i cijeli region: Stoja je osumnjičena za pokušaj ubistva! Sada se oglasila i ona i stavlja tačku zauvijek

Stojanka Novaković Stoja je jedna od naših najpoznatijih folk pjevačica u Srbiji ali i na cijelom Balkanu. Nju vole da slušaju i stari i mladi i ona je odlučila sada da svoju karijeru koju gradi godinama nadogradi. Ona ej gradila dugo godina i sve njene pjesme se pjevaju i dalje po raznim klubovima. Stoja nikada nije bila u dijelu nekih skandala, jednostavno ona je oduvijek odvala život od posla a nedavno se počelo pisati o njenom odnosu sa sinm na koji je ona jako ponosna. Stoja je oduvijek bila veseljak i jako je bitan gost na veseljima ali je tražena da pjeva tu kada se radi o svadbama.

Ali nisu ni kod Stoje uvijek cvjetale ruže bar prema raznim pisanjima medija. Ona je gostovala ajednom u Grandovom šou koji je vodio pokojni Milovan Ilić Minimaks koji je u to doba bio najpoznati. Minimaks je tada Stoji uputio jedno jako škakljivo pitanje i to za natpise u Njemačkoj da je ona tamo bila 4 godine u zatvoru radi pokušaja ubistva. Ona je kratko zastala jer je bila zatečena tim pitanjem ali pošto nema dlake na jeziku nije imala problema da odgovori na to pitanje.

Stoja je tada rekla da će samo jednom da o tome priča i nikada više jer ona nije imala nikakve veze sa tim i to je tolika laž i nema pojma odakle su medijim dobili takvu informaciju. Stoja se smijala i rekla je da nikada se nije to desilo. Kako kaže se gdje ima dima tu ima i vatre pa možda i neka istina je tu.