Za ulazak na sajt kliknite ispod
Ovo je sasvim novo saznanje naučnika o Korona virusu! Pravi kratak spoj imuno sistema, simptomi su slični HIV-u a ove osobe su sada ugrožene – Apotekica

Ovo je sasvim novo saznanje naučnika o Korona virusu! Pravi kratak spoj imuno sistema, simptomi su slični HIV-u a ove osobe su sada ugrožene

Prema ovim najnovijim istraživanjima, korona virus nije takva da napada samo pluća nego napada i bubrege, srce, pa i utiče na sistem za cirkulaciju i nakon toga utiče na čulo okusa i mirisa a nekada može da napada i mozak. Nova istraživanja koje je objavio i New York TImes donosi sada neka nova i sasvim neprijatna iznenađenja, a primjećeno je sada da kod mnogim osoba koji su smješteni u bolnicu napada imuni sistem te tada prijeti i trošenju ćelija što posjeća na sve efekte HIV-a. O ovome je govorio i Džon Veri te je dodao da je ovaj virus jako kompleksan i da ne mogu da pronađu adekvatne odgovore.

On je u mjesecu maju sa svojim kolegama sada objaviorad u kojem je objasnio da svi teški pancijenti koji su obolili od Covida to jeste njihov imuni sistem sada gubi sve bitne T ćelije a slično se sada dešava i sa B ćelijama a da su njihove tvrdnje sada istinite i pokazala su istraživanja koja su napravljena u Kini- Doktor Adrijan koji je jako poznati imunolog sa King’s Koledža odlučio je sve ovo da objasni na ovaj način.

Kovid je virus koji stvara haus u organizmu. To je kao Usain Bolt čuo pucanj i sada je počeo da trči. onda je nastavilo da se puca uokolo. Šta bi on tada uradio? Stao bi te bi bio zbunjen i neorjentisan. Isto tako se počelo dešavati sa T ćelijama, koje su sada jako zbunjene, Posebno sada su ugrožene osobe koje imaju preko 40 godina, jer je kod njih ćelije T usporene.

On je napomenuo da se sada radi i na pronalasku lijeka i vakcine i da ljudi moraju da shvate da je jako opasan virus i da moraju sada da se ponašaju odgovorno.