Za ulazak na sajt kliknite ispod
Ovo je sada prvi slučaj zaraze od Koronavirusa u Vladi! Evo ko je zaražen! Donesene su hitne odluke za sve koji su bili u dodiru sa tom osoboma! DRŽAVA je na nogama – Apotekica

Ovo je sada prvi slučaj zaraze od Koronavirusa u Vladi! Evo ko je zaražen! Donesene su hitne odluke za sve koji su bili u dodiru sa tom osoboma! DRŽAVA je na nogama

Ovo je sada prvi slučaj zaraze u vladi Srbije. Ovdje se radi o Branislavu Blažiću koju je sada državni Sekretar u Ministarstvu zaštite životne sredine.

Blažić je iz Kikinde inače, to je inače grad koje je jedno sada od žarišta od koronavirusa u Srbiji. Svi iz ministarstva zaštite životne sredine te su ada svi poslati u izilaciju jer su sa njim bili tada u kontaktu, a ministar Gorac Truvan je odlučio da telefonski kontaktira Blažića ali i svi ostali koji su bili u kontaktu lično sa sekretarom.

Branislav je sada smještan u Beogradu i sada se nalazi na infektivnoj klinici. Mi se sada svi nadamo da će on da se izvuče i da će da ozdravi.

Sada će se sjednica vlade preseliti u Palati Srbije i više neće biti održano u Nemanjinoj.

Vi sada morate da se pazite, jer korona virus ne bira žrtve. Ona je sada odlučila da se obrati i mlađim i starijim ljudimo i mi se svi sada nadamo da će ovo ludilo da prođe i da će smanjiti se broj ovih stvari i da više neće biti oboljenih nego ozdravljenih.

Statistički podaci pokazuju da je sada najveći broj oboljelih ustvari muškarci a žena je za sada jako malo. Ali kada se i zaraze, žene pretežno umiru i mi sada moramo da budemo svjesni da pazimo i mislimo na stariju populaciji, pogotv kada se radi o našim bakama i dekama. Zato sada svi treba samo da ostanete kod kuće, da ne idete nigdje bez potrebe a mi se nadamo da će ovo sve da bude juče i da ćemo se spasiti.