Za ulazak na sajt kliknite ispod
Ovo je priča koja je zaista šokirala cijeli svijet: Majka i sin u ozbiljnoj sada emitovnoj vezi! Evo kako je do toga došla! NEVJEROVATNO – Apotekica

Ovo je priča koja je zaista šokirala cijeli svijet: Majka i sin u ozbiljnoj sada emitovnoj vezi! Evo kako je do toga došla! NEVJEROVATNO

Zaista živimo sada u situaciju da je sve postalo ludo i sve nenormalno. NAIME oko nas se dešavaju stvari koje sve iznenade i niko ne može da vjeruje da ljudi jednostavno su izgubili vrijednosti i moralne norme. Naime majka i sin su godinu dana su sada u vezi uprkos svim sankcijama koje im nameće sada država.

Monika Mares ima 38 godina sada a ona je stupila sada u ljubavnu vezu sa svojim sinom Kalebom Petersonom koji ima sada 21 godinu. Monika i Kaleb iz Novogo Meksika su sada u SAD trenutno čekaju sada suđenje zakazano za mjesec septembar a prijeti im sada po svemu sudeći kazna od 28 mjeseci zatvora i to radi incesta.

Ipak njih dvoje stoje iza toga da ih ništa i niko ne može rastaviti i da će oni da budu sada skupa uprkos svemu.

“Ja kada sam prvi put vidjela svog sina tada sam osjetila leptiriće u stomaku, bila sam jako uzbuđena. Plakao je tada i jako snažno me je grlio,” priča Monika i dodaje da je nakon nekog vremena Kaleb došao do nje sa svojim kamionom i nastavio da živi sa njom i njenom djecom, sestrama i braćom.

ONI SU počeli sada da osjećaju nešto jedno prema drugom a Monika se opravdava sada sa tim da ga ona nije odgojila nego da je to druga žena uradila i kaže da je to jako velika uloga u njihovom odnosu odigrala i genetska privlačnost.

Oni su jako često imali i odnose i bili su pravi par. Keleb je rekao da su oboje punoljetni te sami odlučuju šta i kako da rade.